Horror

Late Night with the Devil

Színes horror, 93 perc, 2023

Egy hanyatló nézettségű késő esti talk show házigazdája a '70-es években szenzációhajhász megoldásokkal próbál visszakapaszkodni a csúcs közelébe.

Pókok

Színes horror, 106 perc, 2023

Egy lepusztult francia bérház lakói halálos, gyorsan szaporodó pókok serege ellen küzdenek.

You'll Never Find Me

Színes horror, thriller, 96 perc, 2023

Patrick egyedül él egy lakókocsiban. Egy erős vihar után bekopog hozzá egy nő, menedéket kérve...

Az első ómen

Színes horror, 120 perc, 2024

Egy fiatal amerikai nőt Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatának szentelje életét. Ott azonban olyan sötétséggel találkozik, ami kétségeket ébreszt tulajdon hitében, s egy borzongató összeesküvésre is fényt derít, aminek célja, hogy biztosítsa a megtestesült gonosz világra jövetelét.

Out of Darkness

Színes horror, 99 perc, 2023

Egy kőkorszaki törzs új otthont keres magának.

Álmaid hőse

Színes horror, vígjáték, 102 perc, 2023

Paul úgy érzi, karrierje zsákutcába került, és folyamatosan frusztrálják a kollégái sikerei. A hírnév most mégis utoléri, de nem a végre-valahára megírt könyvének, hanem annak köszönhetően, hogy Paul egyre több ember álmában tűnik fel. Olyanok is vele álmodnak, akikkel korábban sohasem találkozott.

Hullaadás

Színes horror, thriller, 107 perc, 2023

Egy évvel azután, hogy egy Black Friday-vásáron elszabadul a pokol, egy titokzatos, hálaadás-ihletésű gyilkos kezdi el terrorizálni a Massachusetts állambeli Plymouth városát – a hírhedt ünnep szülőhelyét.

A ház, ahol a gonosz lakik (Canceled)

Színes horror, thriller, 97 perc, 2023

A Gone Ghosting egy népszerű szellemvadász csapat, amely milliókat keresett élő adásokból. Egy nap az operatőrük távozik, és bizonyítékot szivárogtat ki arra vonatkozóan, hogy a csapat meghamisította a nyomozást.

Az Usher-ház bukása

Színes horror, tévésorozat, 2023

Az Edgar Allan Poe írásait feldolgozó minisorozat Roderick Usherről, egy korrupt gyógyszergyár vezérigazgatójáról szól, akinek szembe kell néznie kétes múltjával, amikor gyermekei egymást követve halnak meg rejtélyes és brutális módon.

The Last Voyage of the Demeter

Színes fantasy, horror, 118 perc, 2023

A Demeter nevű orosz hajónak titokzatos rakormányt kell a bulgáriai Várnából Londonba szállítania. Az úton elszabadul a pokol... A film Bram Stoker Drakula című regényének egyik fejezetén, a kapitány hajónaplóján alapul.

Szűrő
Műfajok
Kiemelt kategóriák

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat