Címke: magyar filmdíjak

Az Akik maradtak a Magyar Mozgókép Szemle legjobbja

2020. március 6. – írta

Tóth Barnabás Akik maradtak című filmje kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat a Magyar Mozgókép Szemle csütörtöki gáláján a fővárosi Vígszínházban. A film alkotói további három díjat vehettek át, összesen 29 kategóriában osztottak ki elismeréseket.

Átadták a Magyar Filmakadémia életműdíját

2020. február 29. – írta

Négy színművész, Béres Ilona, Cserhalmi György, Eperjes Károly és Pécsi Ildikó vehette át a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját pénteken este a Pesti Vigadóban, a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemle keretében.

Ma kezdődik a Magyar Mozgókép Szemle

2020. február 25. – írta

Ma kezdődik a Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemle; a szombatig tartó rendezvényen 59, Magyar Filmdíjra jelölt művet, valamint számos versenyen kívüli filmet vetítenek a Corvin moziban.

Nyilvános a Magyar Filmdíj jelöltjeinek a listája

2020. február 18. – írta

Idén összesen 114 alkotást neveztek az alkotók a Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemlére, amelynek programja mától nyilvános. A fesztivált február 26. és 29. között szervezik meg a budapesti Corvin Moziban.

Január végéig várják a nevezéseket a Magyar Filmdíjra

2020. január 23. – írta

A Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával február 26-29. között rendezi meg a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlét. Filmalkotásaikat a filmelőállítók vagy a filmalkotók január 31-ig regisztrálhatják.

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Friss film és sorozat