Montrealban vetítik az Újratervezést

2013. augusztus 29. – írta

A 37. Montreal World Film Festival műsorra tűzte Tóth Barnabás Újratervezés című rövidfilmjét. A Pogány Judit és Kovács Zsolt főszereplsével készült 12 perces alkotást most láthatja először külföldi közönség – adta hírül ma a Magyar Filmunió.

Magyar dokumentumfilmesek kaptak díjat Szarajevóban

2013. augusztus 28. – írta

A Szarajevói Filmfesztivál DOCU Rough Cut Boutique fődíját kapta a Roma Rally munkacímű, magyar–német koprodukcióban készült egészestés dokumentumfilm, Hörcher Gábor rendező és Becsey Kristóf operatőr munkája.

Scarlett és Redford: itt a Jameson CineFest nagyjátékfilmes versenyprogramja

2013. augusztus 27. – írta

A pornófüggő Joseph Gordon-Levitt-tól a csontig hatoló bosnyák háborús drámáig, az utóbbi évek legjobb német debütjétől az első lengyel melegmoziig, Daniel Radcliffe-től Ellen Page-ig, az Esőemberben megismert Valeria Golino első rendezésétől az idei Arany Kamera-díjas remekműig az év legjobb, legprovokatívabb, legkeményebb filmjeinek bemutatását ígérik a szeptember 12. és 22. között megrendezendő 10., ünnepi miskolci nemzetközi filmfesztivál szervezői.

Vásárhelyi forgatag – a program filmes része

2013. augusztus 27. – írta

A Kolozsvári Magyar Napokhoz hasonló rendezvénysorozat kezdődik augusztus 28-án Marosvásárhelyen. A műsor szerves része a két napnyi filmvetítés, régi magyar filmekkel és az utóbbi években debütált alkotásokkal. A helyszín a Maros Megyei Történelmi és Régészeti Múzeum konferenciaterme a Várban.

Magyar-román film nyert Szarajevóban

2013. augusztus 20. – írta

A Vakáció a tengerparton című kisfilm nyerte a szarajevói filmfesztivál kiemelt programja, a Sarajevo City of Film nagydíját, az Atlantic Grupa Awardot és a vele járó 2000 eurót.

Szűrő
Kategóriák

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat