Akciófilm

Furiosa: A Mad Max Saga

Színes akciófilm, sci-fi, 148 perc, 2024

Ki tudja már, miért lett vége a világnak? Miért lett belőle végtelen, gonosz homoksivatag? Csak annyi biztos, hogy a világ elpusztult, és egy fiatal lányt, Furiosát elrabolják a Zöld Helyről, a Sok Anyától, és egy motoros horda meg a vezérük, Dementus viszi magával. Végigporzanak a sivatagon, és a Várat veszik célba, ahol meg a motoros hadúr meg akar küzdeni Halhatlan Joe-val [...]

A kaszkadőr

Színes akciófilm, vígjáték, 126 perc, 2024

Colt Seaverst, a viharvert kaszkadőrt, aki egy éve otthagyta a szakmát, hogy a testi és lelki felépülésére koncentráljon, most visszahívják egy gigantikus költségvetésű hollywoodi filmbe, amit az exe, Jody Moreno rendez.

RoboCop

Színes akciófilm, sci-fi, thriller, vígjáték, 102 perc, 1987

Detroitban szolgálata teljesítése közben egy bűnöző banda meggyilkol egy rendőrt, Alex Murphy-t. A rendőr holttestét azonban a legújabb technológiák segítségével sikerül újraéleszteni.

Maga a pokol

Színes akciófilm, thriller, 113 perc, 2024

Kinney újonc légi irányító, a drónokkal való kommunikálás a feladata a bevetések során. Egy titkos fülöp-szigeteki küldetésen vesz részt.

Fallout

Színes akciófilm, kalandfilm, 2024

A népszerű videójáték-franchise amazonos sorozatadaptációja.

Polgárháború

Színes akciófilm, filmdráma, háborús, 109 perc, 2024

A közeli jövőben a polgárháború által feldúlt Egyesült Államokban fotóriporterek kísérelnek meg átvágni veszélyekkel teli terepen.

A Majomember

Színes akciófilm, thriller, 113 perc, 2024

Egy névtelen fiatalember bosszúhadjáratot indít a korrupt vezetők ellen, akik megölették édesanyját és módszeresen sanyargatják a nincsteleneket és védteleneket.

Road House (Országúti diszkó 1989)

Színes akciófilm, filmdráma, 113 perc, 1989

Dalton ugyan tanár, ám mégsem tanítással keresi a kenyerét, hanem zűrös, füstös szórakozóhelyeken.

Road House (Országúti diszkó 2024)

Színes akciófilm, thriller, 123 perc, 2024

A volt UFC-harcos Dalton (Jake Gyllenhaal) elfogad egy kidobóállást egy Florida Keys-i bárban, csakhogy rá kell jönnie, hogy ez a paradicsom nem az, aminek látszik.

Godzilla x Kong: Az új birodalom

Színes akciófilm, sci-fi, 114 perc, 2024

A mindent eldöntő, minden eddiginél nagyobb háború nem ért véget azzal, hogy Kong és Godzilla szembetalálkozott és összemérte az erejét. Mert az ember most már kénytelen belenyugodni, hogy nem ő a legerősebb a földön. És nem ismeri igazán a saját világát: várja még néhány eddig rejtve maradt meglepetés. Bujkál még valami a föld alatt, ami felébredt, és pusztítani akar. Az emberiség képtelen megállítani. Talán Kong is képtelen volna. És Godzilla is. De ha ők ketten összefognának, akkor esetleg megmenekülhetnének ők is és mi is…

Szűrő
Műfajok
Kiemelt kategóriák

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat