Címke: örök tél

Egy európai parlamenti filmszemlén az Örök tél

2020. december 9. – írta

Szász Attila Örök tél című filmjét is bemutatják az Európa Emlékezete nevű, három napos, tegnap este kezdődött filmszemlén. A gdyniai filmfesztivál társrendezvényeként, ezúttal online szerveznek meg az Európai Parlamentben.

Fődíjat kapott az Örök tél Portugáliában

2020. október 6. – írta

Szász Attila filmje elnyerte az Azeméis Filmfesztivál fődíját. Az Oliveira de Azeméis városában szervezett seregszemle az öt legnagyobb portugál fesztivál – a Fantasporto, az IndieLisboa, az LEFFEST, az Avanca és a DocLisboa – korábbi fődíjas alkotásait vonultatta fel.

Lengyelországban díjazták az Örök telet

2020. szeptember 28. – írta

Szász Attila filmje tegnap este megnyerte az egyik fődíjat a II. világháborús és antikommunista ellenállóknak szentelt, Megtörhetetlenek-Rendíthetetlenek-Kiátkozottak elnevezésű filmfesztiválon, az észak-lengyelországi Gdyniában. Az Örök tél 12 külföldi és lengyel alkotással versenyzett az új, játékfilmes kategóriában.

Floridában nyert az Örök tél

2018. november 20. – írta

A legjobb filmdrámának járó díjat nyerte a floridai Fort Lauderdale Nemzetközi Filmfesztiválon az Örök tél. Az Egyesült Államok egyik legfontosabb regionális filmfesztiválját november 2-18. között harmincharmadik alkalommal szervezték meg.

Az Örök tél lett Európa legjobb tévéfilmje

2018. október 21. – írta

Szász Attila Örök tél című alkotása nyerte a legjobb európai tévéfilmnek járó díjat a Prix Europa filmes és tévés seregszemlén Berlinben. Gera Marina, a film főszereplője vette át a díjat pénteken az alkotók nevében.

Rendhagyó közönségtalálkozó kíséri az Örök tél kolozsvári vetítését

2018. szeptember 27. – írta

Nyolc erdélyi helyszínen vetítik a 18. Filmtettfeszt alatt Szász Attila rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró új közös filmjét, az Örök tél című történelmi drámát. Kolozsváron közönségtalálkozó is lesz az alkotók és a Gulág-kiállítást szervező dr. Murádin János Kristóf történész, egyetemi adjunktus részvételével.

Friss film és sorozat

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Friss film és sorozat