I. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch fórum a Cinemirán

I. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch fórum a Cinemirán

 

A Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál első alkalommal rendezi meg a Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch fórumot, azzal a céllal, hogy a forgatókönyvírók, írók és kreatív gondolkodók lehetőséget kapjanak a fiatal közönség számára írt film -és sorozatterveik bemutatására, valamint arra, hogy terveikhez találjanak rendezőket, producereket, szakmai partnereket.

A Pitch fórumra élőszereplős, vagy animációs egészestés filmes terveket, illetve élőszereplős vagy animációs sorozat terveket várunk. A rendezvényen szakmai zsűri értékeli a pályamunkákat. A legsikeresebb forgatókönyvterveket a zsűri és a közönség is díjazza!

Így tudsz jelentkezni:

max. 3 oldal terjedelmű szinopszis word vagy PDF formátumban

fő karakterek leírása

vizuális koncepció (moodboard) jpg vagy PDF formátumban

írói CV / ha nincs, motivációs levél word vagy PDF formátumban

nyilatkozat arról, hogy a pályamunka az alkotó saját szerzői műve és nem sérti más szerzői jogát

A benyújtás módja:

A pályázati anyagot e-mail csatolmányként kérjük elküldeni 2020. március 12-ig a következő email címre: gyerekfilmpitch@gmail.com.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és e-mail-címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, nem sérti más szerzői jogát. A pitchfórumon való részvételre a projekt írója pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes.

A pályázatokat 2020. március 23-ig bíráljuk el, az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk. A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük.

 

I. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch fórum a Cinemirán

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat