Contemporary Animation Horizons – Open Call

Contemporary Animation Horizons – Open Call

Nevezési határidő
2023. május 15.

A Contemporary Animation Horizons egy többfordulós nemzetközi animációs műhely. A teljes program egy olyan tehetséggondozó kezdeményezés, melyet idén különböző kreatív események sora követ Cipruson és Magyarországon. 2023-ban a program első kiadására magyar és ciprusi jelentkezőket várnak a szervezők. A program célja, hogy megvilágítsák a művészi és kísérleti animációs filmek által a hagyományos és mainstream moziban feledésbe merült mozgóképes kifejező potenciálokat.

5 ciprusi és 5 magyar kiválasztott jelentkező vehet részt egy többfordulós, egyedülálló, gyakorlatorientált kísérleti workshopon a ciprusi Salamiou-ban és a magyarországi Budaörsön. A résztvevők érkezhetnek különböző területekről, akár az animáción kívülről is. 

Az animációsfilmes workshopon a kollázskészítés alkotói módszereit helyezik középpontba mind a vizuális világ, mind a zenei háttér megteremtésekor. A tervezésben és a megvalósításban mindvégig nagyon fontos lesz a kísérleti, experimentális filmművészet iránya. 

A programban lehetőséged lesz Yiorgos Tsangaris és Patrovits Tamás szakmai tutorok segítségével audiovizuális alkotásokon dolgozni. Fontos irányelv, hogy a kollázsról való közös elmélkedések alapján az alkotók merészen próbálkozzanak a forma által kínált szabad lehetőségekkel. 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küldd el angolul a következőket!

- a ciprusi jelentkezéseket várja az info@animafest.com.cy
- a magyar jelentkezéseket várja a primanima.hungary@gmail.com

  • a portfóliód
  • a szakmai önéletrajzod
  • az általad vélt releváns eddigi munkáid és/vagy terveid
  • töltsd ki a kérdőívet (link: Questionnaire!)
  • mesélj a motivációdról

Határidő: 2023. május 15., éjfél.

Contemporary Animation Horizons – Open Call

Friss film és sorozat

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Friss film és sorozat