Busho szpot és plakátverseny felhívása

Busho szpot és plakátverseny felhívása

„Még élünk!”, „Menekülés a győzelembe!” vagy „Dugd le az ujjad a torkodon!”– ezek a BuSho idei szpot- és plakátversenyének témái.

A tavalyi nagy siker után ismét spot- és plakátversenyt hirdet a Busho, melynek során a megadott tematikákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket valamint plakátokat várnak. Mindenki nevezhet ismét kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül, a szervezők kíváncsiak a jelentkezők véleményére a világ minden szegletéből.

A pályázat három nyertese az egy hetes 8. GomBuSho összművészeti nyári workshopon vehet részt ingyenesen. A beküldött alkotásokat levetítik és kiállítják a 10. BuSho Fesztiválon.

A versenybe két kategóriában lehet nevezni, a szervezők 30–60 másodperces rövidfilmeket, illetve plakátokat várnak. Nevezési lap itt.

A verseny témái:

  • Még élünk! –„Még élünk, gyermekek vagyunk, s mégis látod, mindig haladunk / Az úton, mert menni kell még akkor is, ha maradni akarunk / Itt egy év, és ott egy újabb, de embertől ne várj újat...” (Részlet József Attila Születésnapodra című verséből.)
  • Menekülés a győzelembe – a nyári brazíliai foci-világbajnokság apropóján.
  • És: „Ha ezek nem hoztak lázba, akkor pedig STRČ PRST SKRZ KRK! azaz Dugd le az ujjad a torkodon! Vagy olvasd el Rimóczi újabb remek inspirációs esszéit!”

A nevezési határidő 2014. március 28-a.

Busho szpot és plakátverseny felhívása

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat