Budapest Film – Forgatókönyvíró pályázat

Budapest Film – Forgatókönyvíró pályázat

Honlap

A Budapest Film Kft. bemutatja…

Idén ismét elindítjuk forgatókönyvíró pályázatunkat, amellyel nem titkolt célunk a tehetségkutatás. Olyan fiatal írók és forgatókönyvírói ambíciókat dédelgető amatőrök jelentkezését várjuk, akik készek megrengetni a hazai filmgyártást egy-egy ütős és eredeti filmötlettel. A pályázattal nemcsak script-írói segítséget nyújtunk a mentoraink közreműködésével, hanem lehetőséget kívánunk adni a szakmai kapcsolatok kiépítésére is – legyen szó akár producerekről vagy rendezőkről, akár profi forgatókönyvírókról.

A háromfordulós megmérettetés keretén belül bárki, aki eleget tesz a pályázati kiírásnak, kipróbálhatja írói vénáját és szakmai visszajelzést kaphat tehetségéről. A legjobb öt pályázó, aki túljut az első két fordulón, profi forgatókönyvírók útmutatásával alkothat meg egy teljes forgatókönyvet.

Pályázatunk két főtámogatója a Werk Film Akadémia és a Budapest Film Academy, akik a szakmai zsűrizés mellett különdíjakkal is hozzájárulnak a kezdeményezéshez.

A tavalyi pályázattól eltérően, ahol közel 100 vígjáték ötlet érkezett, idén még nagyobb teret adunk a képzeletnek: VÍGJÁTÉK, AKCIÓ, SCI-FI, ROMANTIKA, THRILLER, minden jöhet.

Van ötleted?

Jelentkezz és nyerd meg magadnak Magyarország egyik profi forgatókönyvírójának segítségét, nem utolsó sorban pedig az 500 000 forintos fődíjat.

Budapest Film – Forgatókönyvíró pályázat

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat