Különös találkozás 2. – a Hamza Múzeum rövidfilm-pályázata

Különös találkozás 2. – a Hamza Múzeum rövidfilm-pályázata

Pályázhatnak: 15 évesnél idősebb amatőr és profi filmesek, alkotói csoportok.

A Hamza művészházaspár szellemi és tárgyi hagyatékát ápoló jászberényi Hamza Gyűjtemény és Jász Galéria második alkalommal hirdeti meg Különös találkozás című rövidfilm-pályázatát, amelyre 15 évesnél idősebb alkotók jelentkezését várjuk. Az idei mozgóképes megmérettetésre a múzeum kiállításait népszerűsítő, bemutató, az alapítók életművét ismertté tevő produktumokkal lehet jelentkezni. Műfaji megkötés nincs (riportot is elfogadunk), ám a pályamű nem haladhatja meg a 15 percet, etikailag pedig kifogásolhatatlannak kell lennie. A produkció címét és készítőjét/készítőit, a felhasznált zeneszámok szerzőit, előadóit mindenképp tüntessék fel a stáblistán, illetve a lemezen. Értékeléskor a mű egyedisége, sajátos látásmódja, kidolgozottsága lesz a mérvadó.

Nevezési díj nincs. Minden alkotó vagy alkotói csoport több művel is benevezhet.

A DVD PAL formátumú rövidfilmeket az alábbi címre kérjük eljuttatni:
5100 Jászberény, Gyöngyösi út 7.
Elérhetőségüket (e-mail, telefonszám) feltétlenül mellékeljék!

A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket folyamatosan vetítjük majd a Hamza D. Ákos filmrendezői munkásságát összegző Különös találkozás című tárlat keretében.

Az eredményhirdetéssel egybekötött ünnepélyes filmbemutatók pontos időpontjáról,  helyszínéről a későbbiekben fogjuk tájékoztatni az érintetteket és az érdeklődőket, elegendő számú pályázó esetén.  

Különös találkozás 2. – a Hamza Múzeum rövidfilm-pályázata

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat