Budapest Film Academy - Reklámfilm Pályázat

Budapest Film Academy - Reklámfilm Pályázat

Webes reklámfilm-pályázatot hirdet a Budapest Film Academy professzionális filmkészítő iskola, mely szeptembertől indítja első félévét az Eötvös Lóránd Tudományegyetemmel közreműködve. A pályázatban részt vevő legjobb videókat a Budapest Film Academy online kampányának részeként terjeszti majd, készítőit pedig ingyenes kurzusokkal jutalmazza.

Olyan, lehetőleg angol nyelvű (vagy angol felirattal ellátott), maximum 1-3 perces kreatív videókat várnak, amelyek hatékonyan képesek vírusvideóként terjedni az interneten a Budapest Film Academy népszerűsítésének céljával.

Műfaji, vagy formai megkötés nincs, a pályamű egyetlen kitétele, hogy minél ötletesebb, szellemesebb és emlékezetesebb legyen, így nézőit is arra sarkallja, hogy minél többször megosszák, így terjesszék az iskola hírét. Bár előny a profi technikai megvalósítás, a legfontosabb mégis az ötlet eredetisége, szellemessége, a Budapest Film Academy ugyanis elsősorban nem a pályázó technikai és szakmai felkészültségére, hanem kreativitására kíváncsi. Technikai megkötés nincs. A HD-minőség előny, de nem elvárás.

A pályázat fődija egy 200 ezer forint értékű, a nyertes érdeklődésének leginkább megfelelő, szabadon választott filmkészítő kurzus, valamint egy szintén gyakorlati megközelítésű filmelemző kurzus is a Budapest Film Academy / ELTE képzésében.

A fődíjat többen is elnyerhetik, amennyiben több valóban kiemelkedő alkotás születik.

A Budapest Film Academy ezenkívül online kampányának részeként széleskörű nyilvánosságot nyújt a legjobb öt kisfilmnek, valamint egy közös vetítést is szervez a filmekből az ELTE tanárainak, akik konstruktív szakmai tanácsaikkal látják majd el a filmek készitőit.

Az elkészült filmeket a pályázóknak maguknak kell feltölteniük a Youtube-ra, majd a feltöltött videó linkjét elküldeni a Budapest Film Academy e-mail címére (contest@budapestfilmacademy.com) „Budapest Film Academy reklámfilm pályázat” tárggyal. Beküldési határidő: 2011. szeptember 14.

A filmeket a Budapest Film Academy előzetesen szűri, majd a kisfilmeket honlapján (http://www.budapestfilmacademy.com) is közzéteszi, hogy végül a weblapon elérhető közönségszavazás keretén belül dőljön el, mely kisfilm a legjobb.

További információ:

  • email: contest@budapestfilmacademy.com
  • web: http://www.budapestfilmacademy.com
Budapest Film Academy - Reklámfilm Pályázat

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat