Civilek Éjszakája művészeti pályázat

Civilek Éjszakája művészeti pályázat

A Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület pályázatot hirdet a Civilek Éjszakája program keretén belül, mely 2010. június 26-án kerül megrendezésre Budapesten. A pályázat a Civilek Éjszakája programjait, helyszíneit, eseményeit megörökítő alkotásokat vár, műfaji megkötés nélkül.

Mutasd be a Civilek Éjszakáját, fotózz, írj, rajzolj, készíts filmet, vagyis engedd szabadjára kreativitásodat és alkoss! Járd be a Civilek Éjszakája helyszíneit, vagy válassz ki egyet, és örökítsd meg az ott történteket, beszéld el, mutasd meg, írj szlogent, tervezz, dokumentálj!

Díjazás: Mivel a Civilek Éjszakája a non-profit szervezeteket és azok tevékenységeit mutatja be, valamint igyekszik a rendezvénnyel ismertebbé tenni a civilség fogalmát, ezért szeretnék a non-profit tevékenység és gondolkodás iránti elkötelezettséget a pályázatok díjazásában is megjeleníteni.

A legjobbnak ítélt pályamunkákat a szervezők a 2011-ben megrendezésre kerülő Civilek Éjszakája nyomtatott és internetes reklámanyagaiban és a honlapon fogják felhasználni, ezáltal megmutatkozást biztosítva a tehetséges alkotóknak. Ezenkívül a legeredetibb, legjobb alkotásokat már most megjelenítik a Civilek Éjszakája weboldalán az eseményt követően, természetesen névvel.

A Civilek Éjszakája pályázatra az esemény után, 2010. július 30-ig várják a pályamunkákat e-mailben a civilekejszakaja@gmail.com vagy postai úton következő címre: VilágCsücsök Közösségi Tér – Vízöntő Pinceklub 1132 Budapest, Váci út 50.

Filmes, videós pályamunkák esetében az anyagot elküldhetik DVD-n vagy valamilyen videómegosztó portálra (pl.: youtube, vimeo stb.) feltöltve az alkotás linkjét e-mailben is.

Civilek Éjszakája művészeti pályázat

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat