Kamarazene Videópályázat

Kamarazene Videópályázat

A Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál művészeti pályázatot hirdet „Kamarazene” témában. Az idén először megrendezésre kerülő Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szervezői művészeti pályázatot hirdetnek. A versenyre Európa bármely felsőoktatási intézményében tanuló diák három különböző művészeti ágban nevezhet: Képzőművészet, Fotó, Videó. Egy pályázó több kategóriában is indulhat.

A megjelölt téma kapcsán – a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szellemiségét tükrözően – a közös alkotás öröme legyen a középpontban, műfaji és stílusbeli meghatározástól függetlenül. Egyéb megkötés nincs. Egy pályázótól egy pályaművet várnak. Részvételi díj nincs!

Letölthető dokumentumok

  • Adatlap (minden pályázónak ki kell töltenie)

A kitöltött adatlapokat 2010. július 16-ig várják a következő címre: 1184 Budapest, Németh József u. 6. A borítékra kérik ráírni: ‘Kaposfest Művészeti Pályázat’. A jelentkezés beérkezését követően az adatlapon megadott e-mail címre értesítést küldenek. A pályázati jelentkezés csak a pontosan kitöltött és határidőig beérkezett Pályázati adatlappal érvényes!

A pályázati anyag elkészítése

A pályázóknak a pályaműveket az első Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál ideje alatt, a helyszínen kell elkészítenie. A videó készülhet próbán, koncerten, köztéren stb., és jól érzékelhetően a fesztiválhoz kapcsolódó tartalommal kell rendelkeznie.

A pályázati videó hossza: 2 perc.

A pályázati munka beküldése

Az elkészült, megvágott pályamunkák 2010. szeptember 30-án éjfélig óráig tölthetők fel a www.kaposfest.hu oldalon. A videók formai követelményeiről (felbontás, formátum, mbps) részletes információt 2010. június 20-ig közölnek.

A nyertes mű díjazása: I. Kaposfest Videó Díj – 1500 euró

A pályázati anyagok megtekintése: A beküldött pályázati munkák 2010. október 29-ig lesznek megtekinthetők a fesztivál honlapján.

Eredményhirdetés: A zsűri 2010. október 29-én, pénteken 15:00-kor hirdet eredményt.

A zsűri tagjai: Pályázat kiírója a zsűri tagjainak névsorát 2010. október 29-én 12:00-kor hirdeti ki.

Pályázati tájékoztatás: Balog Emese, tel: +3670 60 90 340, e-mail: emese.balog@kaposfest.hu

Kamarazene Videópályázat

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat