Képköznapok 2010 Dunaszekcső

Képköznapok 2010 Dunaszekcső

A Control Stúdió Filmegyesület és a Dunaszekcsőért Alapítvány hetedik alkalommal rendezi meg nyári filmes rendezvényét a Képköznapokat. Céljuk elsősorban az amatőr és független filmesek támogatása. A táborban készült filmeket szakmai zsűri értékeli ill. további fórumokat biztosítanak az elkészült munkák bemutatására.

Részvétel módja és feltételei

Ha Te is részt szeretnél venni a táborban, alakíts egy forgatócsoportot, írd le a megvalósítani kívánt film szinopszisát, töltsd ki a jelentkezési lapot (klikk) és küldd el mindkettőt a roomann@gmail.com címre.

  • Az elkészítendő film maximum 15 perc hosszúságú lehet
  • A forgatásra és az utómunkára összesen 4 napod lesz
  • Műfajbeli és tematikai korlát nincs
  • Weber Kristóf pécsi zeneszerző által komponált zenét, fel kell használnod a filmhez. (TÖLTSD LE)
  • A zene felhasználásának feltételeit elmondja a szerző (klikk) (1. Használd a zenét... 2. Maradjon felismerhető... 3. Vághatod... 4. Bővítheted a hangsávot... 5. Lassíthatsz... Gyorsíthatsz...)

Super 8 lehetőség

Idén is lehetőséget biztosítanak egy super-8-as film elkészítésére is, amelyhez technikai felszerelést és szakmai segítségnyújtást biztosítanak. (További információ: Arató Péter, E-mail: aratopepe@gmail.com, Telefon: 20/349-7517)

A táborba maximum 40-50 főt tudnak fogadni, amennyiben többen jelentkeznének a beérkezett szinopszisok alapján válogatnak.

Részvételi díj 20.000 Ft/fő, ez tartalmazza a szállást és naponta egy étkezést.

Jelentkezési határidő: május 31.

Képköznapok 2010 Dunaszekcső

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat