Lételemünk a hó – videópályázat

Lételemünk a hó – videópályázat

A skiculture.hu, a Síoktatók Magyarországi Szövetsége és a Hungexpo, pályázatot hirdet Lételemünk a hó címmel. Pályázni minden a telet, a havat, a téli sportokat, a sítúrák örömét bemutató legfeljebb 3 perces videóval lehet. A pályázatok beadási határideje 2009. október 10.

A pályamunkákat DVD-n, wmw, mov vagy mpeg formátumban PAL (720×576) minőségben kérik eljuttatni a Síoktatók Magyarországi Szövetségének címére (1037 Budapest, Bécsi út 314. B.I.2), és kérik az alkotót, hogy egy bemutatkozó levelet (benne egy értesítési e-mail címmel) is mellékeljen! A pályamunkákat síelőkből és filmesekből álló zsűri bírálja el. Az eredményhirdetés a 2009. évi Hó-Show kiállításon lesz (HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 2009. november 6-8.). A győzteseket e-mailben értesítik. A győztesek és helyezettek értékes díjakat, egyebek mellett téli sporteszközöket, ingyenes síoktatást, kiegészítőket nyernek.

Az összes pályamunka a Hó-Shown a Síoktatók Magyarországi Szövetsége standján, az eseményt követően pedig a www.skiculture.hu és a www.sioktatas.hu weboldalon tekinthető meg.

További információ: info@skiculture.hu.

Lételemünk a hó – videópályázat

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat