Dokumentum rövidfilm-pályázat

Dokumentum rövidfilm-pályázat

Lehet jelentkezni a Discovery és a Mediaschool 2009 fesztivál dokumentum rövidfilm-pályázatára. A pályázat célja, hogy igaz történetek erőteljes, lebilincselő ábrázolására inspirálja a diákokat. A diákok 1–3 perces művekkel pályázhatnak a Discovery Channel, illetve 1–4 perces rövidfilmekkel a Discovery Historia részére. A megvalósításnak tükröznie kell a Discovery szellemiségét: lényegretörő, szellemes, intelligens, személyes hangvételű, érzelmekkel telített filmeket várunk, amelyek a világon bárhol bemutatva megragadják a nézőt.

Díjazás:

  • A legjobb pályaművek bekerülhetnek a Discovery Channel vagy a Discovery Historia műsorstruktúrájába.
  • A Mediaschool 2009 zsűrije által kiválasztott győztes részt vehet a Discovery dokumentumfilm-mesterkurzusán, a Discovery Campuson.

Pályázati feltételek:

  • A pályaműveket angol nyelven, vagy angol nyelvű felirattal kell elkészíteni.
  • A filmeket BETA SP, MiniDV (PAL) vagy DigiBeta formátumban kell benyújtani az esetleges angol nyelvű szöveggel együtt.

A pályázatokat az alábbi címre várják: PWSFTviT MEDIASCHOOL – DISCOVERY SHORTS competition 61/63 Targowa St., 90-323 Łódź Poland. A pályázat leadási határideje: 2009. szeptember 30. A nyerteseket a Mediaschool 2009 fesztivál keretében választják és hirdetik ki 2009 októberében Łódźban.

Dokumentum rövidfilm-pályázat

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat