ZOOM UP FEST

ZOOM UP FEST

November 2. és december 15. között készíts „fesztiválváros” témájú fényképet, fényképsorozatot vagy rövidfilmet a kolozsvári Európai Színházi Unió fesztiválon, és nyerj kétszemélyes utazást Rómába vagy Barcelonába, a Teatro di Roma és a Teatro Lliure városaiba!

A pályamunkákat egy háromfős zsűri fogja elbírálni, eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadás: december 19-én a Fesztivál Caféban (Shadow kávézó Kolozsvár, Vasile Goldiş u. 1. szám).

Pályázási feltételek:

Felső korhatár: 30 év.

Egyéni vagy közös alkotással lehet pályázni. Egy pályázó több kategóriába is benevezhet, legfennebb tíz fényképpel, öt fényképsorozattal (max. 10–10 fénykép) és öt rövidfilmmel.

A pályamunkákat a következő formátumban kérjük benyújtani:

  • fényképek: A fényképek formátuma: jpg, minimális mérete: 5 megapixel. A fotókat elküldheted e-mailben, vagy benyújthatod CD-n, illetve papíron (13x18 cm).
  • rövidfilmek: A rövidfilmek legfeljebb 1 perc hosszúságúak lehetnek. A rövidfilmet elküldheted e-mailben tömörített mpeg, avi vagy mov fájlként, vagy benyújthatod CD-n.

A pályamunkákat juttasd el december 15-ig a Kolozsvári Állami Magyar Színház marketingirodájába emailen (referent@huntheater.ro) vagy személyesen (Kolozsvár, E. Isac u. 22. szám).

ZOOM UP FEST

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat