Címke: workshop

Várják a nagyjátékfilmterveket a Friss Hús fórumára

2019. november 6. – írta

A Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál másodszor szervezi meg rövidfilmes alkotók számára a továbblépésben segítséget nyújtó Budapest Debut Film Forumot (BDFF ), amelyre minden európai országból lehet nevezni fikciós nagyjátékfilm-projekteket, azonban a visegrádi országok (V4) különleges fókuszt kapnak. Az első BDFF nyertesének, a fiatal szlovák rendező, Michal Blaško  Victim című projektjének tavasszal kezdődik a forgatása, közölték a szevrezők.

Kolozsvár közelében tartják Kelet-Európa egyik legfontosabb dokumentumfilmes műhelyét

2019. augusztus 6. – írta

Augusztus elsején kezdődött Kelet-Európa egyik legfontosabb dokumentumfilmes műhelye a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem jósikafalvi táborában. Az egyhónapos Aristoteles Workshopon 12 fiatal vesz részt Németországból, Olaszországból, Litvániából, Nagy-Britanniából, Lengyelországból, az Amerikai Egyesült Államokból, Magyarországról és Romániából.

Ezek a nagyjátékfilmtervek szerepelnek a Budapesti Elsőfilmes Fórumon

2019. március 19. – írta

Nyolc közép-kelet-európai nagyjátékfilmterv mutatkozhat be az első alkalommal megszervezett Budapesti Elsőfilmes Fórumon (Budapest Debut Film Forum). A Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál 2019-től vezeti be az új programot, amellyel a kisfilmes alkotók továbblépésében segítene.

Fiatal filmeseket vár a Visegrad Film Forum

2019. február 15. – írta

Március 19. és 23. között szervezik meg a Visegrad Film Forum nyolcadik kiadását a pozsonyi Előadóművészeti Akadémia (VŠMU) Film- és Televízió Karán. Hollywoodi operatőr is lesz az idei előadók között.

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat