Címke: valan

„Generáltuk a mozi igényét, és arra törekszünk, hogy folyamatosan tápláljuk” – Interjú Lázár-Prezsmer Endre művelődésszervezővel, a sepsiszentgyörgyi Művész mozi programfelelősével

2022. február 10. – írta

Öt éve indult újra a sepsiszentgyörgyi Művész mozi, nemcsak a városban, hanem a régióban is hiánypótló intézményként. A születésnap alkalmából beszélgettünk Lázár-Prezsmer Endrével a kezdetekről, a filmklubos hagyományokról, csalódásokról és filmekről. 

Az Akik maradtak a Magyar Mozgókép Szemle legjobbja

2020. március 6. – írta

Tóth Barnabás Akik maradtak című filmje kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat a Magyar Mozgókép Szemle csütörtöki gáláján a fővárosi Vígszínházban. A film alkotói további három díjat vehettek át, összesen 29 kategóriában osztottak ki elismeréseket.

A Valan erdélyi bemutatókörútra indul

2019. november 21. – írta

A magyarországi bemutató után egy héttel Erdélyben is bemutatják a Balánbányán, több erdélyi színész részvételével forgatott lélektani krimit, Bagota Béla Valan című első mozifilmjét. A vetítések után több helyszínen közönségtalálkozó lesz.

A Valan a rendőrséggel közösen indít kampányt az eltűnt gyerekekért

2019. november 8. – írta

Az eltűnt gyerekek mielőbbi hazatalálásáért indít tájékoztató kampányt a Valan - Az angyalok völgye című emberkereskedőkről is szóló lélektani krimi alkotócsapata, magyarországi forgalmazója, a Mozinet és az Országos Rendőr-főkapitányság. Bagota Béla első mozifilmjét Magyarországon november 21-től, Erdélyben pedig a Filmtett Egyesület forgalmazásában november 27-től vetítik.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat