Címke: post mortem

Torontóban is versenyez a Post Mortem

2021. október 13. – írta

Magyarország hivatalos Oscar-nevezettje a torontói After Dark műfajfilmes fesztiválon került versenybe. A horror-, sci-fi, akció- és kultfilmfesztivál 15. kiadását az október 13. és 17. között szervezik meg.

A Post Mortem a hivatalos magyar nevezés az Oscarra

2021. október 6. – írta

Döntött az Oscar-díjra nevező bizottság: Bergendy Péter Post Mortem című filmje képviseli Magyarországot a 94. Oscar-versenyben a nemzetközi filmes kategóriában. A film a Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált, eddig 13 díjat nyert rangos seregszemléken, világszerte megvásárolták a forgalmazók.

Négy kategóriában is magyar film nyert Portóban

2021. április 30. – írta

Bergendy Péter megkapta a legjobb rendezés díját a Post mortemért, Zánkay Piros pedig a legjobb forgatókönyv díját hozta el a 41. Fantasporto Nemzetközi Filmfesztiválról. Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című romantikus filmdrámája a Rendezők Hete legjobb filmje, a főszerepet alakító Stork Natasa pedig a legjobb színésznő lett.

Négy újabb fesztiválon versenyez áprilisban a Post Mortem

2021. március 25. – írta

Bergendy Péter horrorfilmje bekerült a világ egyik legnagyobb fantasztikus filmfesztiválja, a brüsszeli BIFFF versenyprogramjába, ott lesz két brazil fesztiválon, a Fantaspoán Porto Alegrében és a Cinefantasyn Sao Paulóban, valamint a Fantasportón Portóban – közölte a produkció.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Hans Zimmer-filmzenéd?

Szavazó

Melyik a kedvenc Hans Zimmer-filmzenéd?

Friss film és sorozat