Címke: kaptár

Meghirdették a Kaptár Dokumentumfilm-szemlét

2022. április 21. – írta

A regionális szemle célja az alkotók dokumentumfilmjeinek minél szélesebb körben való megismertetése, valamint egy alternatív mozgóképes kultúra kínálata a székelyföldi közönség számára.

Várja a nevezéseket a Kaptár dokumentumfilm-szemle

2020. június 18. – írta

A Kovászna Megyei Művelődési Központ 2020. október 9. és 18. között második alkalommal szervezi meg a Kaptár dokumentumfilm-szemlét. A filmversenybe legalább negyedórás, Romániában készült filmeket várnak tartalmi megkötés nélkül.

Kaptár, újratöltve – Paul W. S. Anderson: Resident Evil: Afterlife / A kaptár: Túlvilág

2010. szeptember 14. – írta

A kaptár direktora, Paul W.S. Anderson mindkét, „csak” írói és produceri közreműködésével készült folytatást ignorálva tér vissza a széria negyedik filmjével. A kaptár: Túlvilág úgy viszonyul a nyitófilmhez, ahogy a Mátrix - Újratöltve követte a Mátrixot. Anderson gyakorlatilag forgatókönyv nélkül, méregdrága látvánnyal, James Cameron Avatárjának 3D-technikáját használva igyekszik lehengerelni minket.

Vírus ellen – koktélruhában – Paul W. S. Anderson: A kaptár / Resident Evil

2002. december 15. – írta

Steril termekben messzire repül egy DNS-t utánzó, kék anyaggal teli fiola. Lassított képekben apró szilánkokra pattan, majd egy mozgó fali kamera is pillantásra érdemesíti: biztosak lehetünk, hogy tiltott, veszélyes anyagról van szó. A T-vírus egyetlen kenete több rémálomra elegendő mutációt visz végbe a vele kapcsolatba kerülő élő testeken, ám erről mi, nézők jóval később értesülünk.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat