Címke: box office

Magyarországon sem tértek még vissza a nézők a mozikba

2020. augusztus 4. – írta

Az új koronavírus-járvány miatt március közepén bezárt magyar mozik ugyan újraindultak a megbetegedések számának jelentős csökkenése után, azaz június végén, az adatok mégis szomorúak: a mozik nézőszáma és ennek megfelelően a bevételük is tizedére esett vissza az elmúlt hónapban az előző év azonos időszakához képest.

Kína hivatalosan beszüntetett minden filmforgatást

2020. február 4. – írta

A koronavírus miatt Kína bizonytalan időre leállította az összes film- és televíziós forgatást az ország területén. Azok, akik nem állítják le a munkálatokat, „felelősségre vonhatók” lesznek, bár egyelőre nem tudni, ez pontosan mit jelent.

A Jégvarázs 2. túlszárnyalta az első részt világszintű bevételben

2020. január 6. – írta

A Disney Jégvarázs 2. (Frozen 2.) című produkciójának globális jegyárbevétele a hétvégén elérte az 1,325 milliárd dollárt, megelőzve az első rész szintén tekintélyes, 1,281 milliárd dolláros bevételét. A Deadline.com egyenesen minden idők legnagyobb animációs kasszasikereként emlegeti a produkciót, igaz a fotorealisztikus, a Disney által is élőszereplősként emlegetett Oroszlánkirályt (The Lion King) a maga 1,656 milliárdos bevételével nem számítja.

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat