Tom Cruise kíváncsibb az Oppenheimerre, mint a Barbie-ra Tom Cruise kíváncsibb az Oppenheimerre, mint a Barbie-ra

Tom Cruise kíváncsibb az Oppenheimerre, mint a Barbie-ra

A minap 61-et töltött filmsztár az új Mission Impossible bemutatóján árulta el a július negyedik hétvégéjének menetrendjét.

Cruise Ausztráliában, a Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész sydney-i premierjén tartotta a szülinapját, ahol készségesen nyilatkozott az ottani sajtónak a mozibajárás szentségéről. Cruise nagy mozis, szerinte a filmeket nagyvásznon kell nézni (egyetértünk vele), sőt, renoméjával aktívan részt is vett a posztkovid-korszak moziújranyitás-hajrájában a Top Gun folytatásával.

A The Sydney Morning Herald újságírója nem tétlenkedett, megkérdezte hősünket, hogy melyik filmre megy el július 21-én. „A Barbie-t és az Oppenheimert is meg akarom nézni. Mindkettőt a nyitóhétvégén nézem meg. Először pénteken elmegyek az Oppenheimerre, aztán a Barbie-ra szombaton.” – hangzott Cruise logikus válasza. A sztár azt is elárulta, hogy addig csinál majd Mission: Impossible-filmeket, amíg annyira öreg nem lesz, mint most Harrison Ford. Kiszámoltuk, ez még 19 évnyi M:I-mozit jelent. Lehet, hogy ezért kezdték szétszabdalni az egyes részeket? A Barbie-t és az Oppenheimert egyébként mi is cudarul várjuk:

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenced az idei Oscar-jelöltek közül?

Szavazó

Melyik a kedvenced az idei Oscar-jelöltek közül?

Friss film és sorozat