Tim Burton tévéfilmes rendezőként debütál Tim Burton tévéfilmes rendezőként debütál

Tim Burton tévéfilmes rendezőként debütál

A Netflixnek készülő tévésorozat a The Addams Family spinoffja lesz, főszereplője Wednesday Addams. Tim Burton másodszor fut neki az Addams család témájának, korábban tervezett stop-motion technikájú, 3D-s filmjét az Illuminations elkaszálta 2013-ban.

A nyolc részesre tervezett, Wednesday című horror-vígjáték sorozatot Miles Millar és Alfred Gough írja, akiknek a nevéhez többek közt a Pókember 2, az Új csapás (Shanghai Noon) és a Smallville című tévésorozat forgatókönyve fűződik.

A címszereplő Wednesday Addams „lenyűgöző, természetfelettibe és titokzatos” figura, „a különös Nevermore-i Egyetem” hallgatója. Az előadásokon túl próbálja megtanulni, hogyan kezelje egyre erősebben előtörtő pszichés képességeit, igyekszik megfejteni családja múltjának rejtélyeit, miközben egy szörnyű gyilkos tartja rettegésben a várost. Wednesday ugyanakkor a saját múltját is próbálja megfejteni.

A szériát Tim Burton rendezi (aki legutóbb 2019-ben állt elő, egy Dumbó-feldolgozással). Burton másodszor fut neki az Addams család témájának, korábban tervezett stop-motion technikájú, 3D-s filmjét az Illuminations elkaszálta 2013-ban.

(IndieWire)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat