Nevezz a 7. Blue Danube Filmfesztiválra! Nevezz a 7. Blue Danube Filmfesztiválra!

Nevezz a 7. Blue Danube Filmfesztiválra!

Március 6-ig kedvezményesen lehet filmet nevezni.

Elindult a nevezés a 7. Blue Danube Filmfesztiválra. A szervezők animációs, kísérleti, dokumentum- és fikciós rövidfilmeket, 5 percnél rövidebb, valamint 70 percnél hosszabb filmeket várnak 18 országból, köztük Magyarországról is. A fesztivál különlegessége, hogy Bécsben, Budapesten és Pozsonyban is lesznek vetítések 2024. október 1-5. között.

A Blue Danube Filmfesztivál célja a független filmkészítők népszerűsítése, a kreativitásnak és a kísérleti szellemnek kíván teret adni. A tervek szerint 10 nagyjátékfilm és 40 rövidfilm kerül bemutatásra. A szakmai mellett egy diákzsűri is dönt az általuk legjobbnak ítélt filmekről.

18 országból 1-1 rendező kerül meghívásra, a vendégek Budapestre érkezve a fesztivál megnyitóján, vetítéseken, vetítés utáni beszélgetéseken vesznek részt. A fesztiválon belül konferenciát is szerveznek, amelynek középpontjában a régió lehetséges szakmai együttműködése áll.

Nevezni a www.filmfreeway.com/BlueDanube oldalon lehet, a "FILMTETT25" kóddal 25% kedvezménnyel március 6-ig. További részletek a www.bluedanubefilmfestival.com weboldalon.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat