Készül a Barbenheimer című film Készül a Barbenheimer című film

Készül a Barbenheimer című film

Az idei év két nagy filmjét és az összekapcsolásukat kísérő őrületet meglovagolva valaki tényleg dolgozik a Barbenheimeren: már kész is van a forgatókönyv.

A Barbenheimer című vígjáték tagline-ja a sokatmondó  „D-Cup, A-Bomb” lesz, és a főszereplője a tudós dr. Bambi J. Barbenheimer lesz, aki a végtelen nyár és tengerpart világában, Dolltópiában él a pasijával, bizonyos Twink Dollmannel. A hölgy átruccan a valós világba, és nukleáris bosszút forral a babákkal cudarul bánó emberi gyerekek ellen. Nem tudni, kik lesznek az opusz színészei, és hogy mennyire lesz átzenélve a film, de slágergyanús számokkal tervezik megtűzdelni.

A veterán B-filmes Charles Band lesz az alkotás producere, aki a 70-es évek óta kis költségvetésű horrorfilmeket készít, és aki most elismerte a The Hollywood Reporternek, hogy egyértelműen anyagas szándékok vezérlik, „ugyanakkor ezt a két filmet, a Barbie vibe-ját és az Oppenheimer sötétségét összepárosítani remek alkalom a szórakozásra. A kettőt összekeverni annyira jó lehetőséget nyújt a fekete humornak.”

A tűzzel játszani – Christopher Nolan: Oppenheimer

2023. július 21.

Az Oppenheimer ugyanazt jelenti a 2020-as években, amit Oliver Stone Nixonja három dekáddal korábban: Christopher Nolan tizenkettedik nagyjátékfilmje elbűvölően nagyszabású röntgenkép az erkölcsileg megrendült hidegháborús Amerikáról – és még azt sem bánjuk különösebben, hogy e kép a szemünk előtt törik szilánkosra.

Olvasd tovább  

Band Adam Felberrel együtt írta meg a forgatókönyvet; utóbbi kereste meg az ötlettel, miszerint „az egész világ ezen a dolgon szórakozik, úgyhogy meg kéne tényleg csinálni”.

A forgatást 2024-re tervezik, csak előbb Band befejezi a 397. nagyjátékfilmjét (minden filmje végére kiírja, hogy hányadik), de a Barbenheimer lehet az eddigi legnagyobb dobása – véli a filmtervről beszámoló The Hollywood Reporter.

A BoxOfficeMojo adatai szerint az Oppenheimer nemzetközi bevétele alulról súrolja az egymilliárd dollárt, a Barbie forgalmazásából pedig mostanig több mint 1,44 milliárd dollár folyt be.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat