Készíts Shrek-karaktereket és nyerj! Készíts Shrek-karaktereket és nyerj!

Készíts Shrek-karaktereket és nyerj!

Alkoss, fotózz, szavazz, nyerj! – szól a Shrek-pályázat felhívása, melynek kiírása szerint a legújabb Shrek-rész, a Shrek a vége, fuss el véle 3D egyik figuráját kell megörökíteni. A versenyen gyerekek és felnőttek is indulhatnak. (EST.hu)

A szabályok szerint az animációs film megtekintése után ki kell választani egy újrahasznosítható anyagot (üveg, fém, papír, műanyag, gumi – ezek egyben a verseny kategóriái), és ezek valamelyikéből el kell készíteni bármely Shrek-karaktert. Az alkotásról készült fotót július 18-ig lehet beküldeni a shrek@cinemacity.hu e-mail címre névvel, életkorral, telefonszámmal, a választott anyag megnevezésével és diák- vagy gyerekmozijegy nyolcjegyű sorszámával ellátva.

Az 50 leggyorsabb pályázó garantált ajándékot kap: egy Shrek Xbox360 videojátékot. A beküldött pályaműveket az öt megadott kategóriában július 20-án töltik fel a szervezők a www.cinemacity.hu/shrek weboldalra, ahol azonnal (aznap délben) el is kezdődik a szavazás. A voksolást július 27-én 24 órakor zárják le, az eredményhirdetésre pedig másnap délután 4-kor kerül sor.

A kategóriánként legtöbb szavazatot kapott újrahasznosított Shrek-figurák alkotói megnyerik a fődíjat: egy-egy Shrek ergonomóiai iskolatáskát és iskolaszereket. A második helyezettek jutalma Nestlé-ajándékcsomag tele Shrek-finomságokkal, a bronzérmesek pedig a Shrek első három részét kapják meg DVD-n.

A „Shrek-Zöld” versenynek felnőtt (profi) kategóriája is van, melyen 18 éven felüliek indulhatnak el. A pályázati kiírás egyebekben megegyezik a fent részletezettel. A legtöbb szavazatot kapott alkotás nyertese a felnőtt kategóriában 32 fős zártkörű mozizást nyer barátaival a Cinema City Aréna egyik VIP-termében. A legjobban sikerült alkotások (a diák-/gyerekművekkel együtt) augusztus folyamán megtekinthetők lesznek ugyanezen mozi pénztár szintjén.

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Szavazó

Ma tölti a negyvenet Henry Cavill. Melyik a kedvenc szereped tőle?

Friss film és sorozat