Kanadában nyert díjat filmzenéért egy temesvári származású zeneszerző Kanadában nyert díjat filmzenéért egy temesvári származású zeneszerző

Kanadában nyert díjat filmzenéért egy temesvári származású zeneszerző

A kanadai zeneszerzők és producerek trásaságának (SOCAN) tévéfilm-zenei díját nyerte el Michael Vuşcan a The Truth is in the Stars című dokumentumfilm zenéjéért.

A temesvári zenészt két évvel ezelőtt kérték fel az HBO és a Netflix koprodukciójában készülő film zenéjének megírására. A The Truth is in the Stars című filmet Craig Thompson rendezte, főszereplője a Star Trek sorozat Kirk kapitánya, William Shatner, aki különböző tudósokkal beszélget arról, hogy hogyan befolyásolta a Star Trek sorozat az emberiség és a technológia fejlődését. A filmben Ben Stiller, Whoopi Goldberg, Jason Alexander, Seth McFarlane is megjelenik, illetve Stephen Hawking, Michio Kaku, David Suzuki, Mike Lazaridis, Neil Turok, Neil de Grasse Tyson, és Chris Hadfield asztronauta is. Michael Vuşcan a zeneszerzés mellett a hangi utómunkában is részt vett.

The Truth is in the Stars

A temesvári származású zeneszerző 2002 óta él Torontóban, de Los Angelesben és New Yorkban is fontos filmgyártókkal került kapcsolatba. Közreműködött az HBO-val, a History Channellel, az E Channellel, a TMN-nel, a Netflix-szel, a Crave TV-vel és a CBC-vel is. A zeneszerző a továbbiakban a Discovery Channel egyik sorozatán, valamint brazil és kínai dokumentumfilmeken dolgozik.

(Mediafax)

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat