Házhoz hozza a moziélményt a Soldivision Házhoz hozza a moziélményt a Soldivision

Házhoz hozza a moziélményt a Soldivision

Hat moziban ritkán látható filmet vetíthetsz a saját lakásodban, a barátaid körében február 1. és 10. között, ha részt veszel a Soldivision alternatív filmterjesztő programjában.

A magyarországi mozibemutató előtt látható lakásvetítésen Halász Glória az indiai savtámadásokról szóló Rupa butikja (Rupa’s Boutique) című dokumentumfilmje és Lichter Péter két kísérleti játékfilmje, az Üres lovak, amelyben két legendás filmrendező, Kertész Mihály és Bódy Gábor kísértetei beszélgetnek egymással, illetve a Berlinálén debütált The Rub, William Shakespeare Hamletjének pszichedelikus adaptációja, mely több száz kézzel festett, roncsolt 16 és 35 mm-es filmtekercs felhasználásával készült.

A monostor gyermekei

Házhoz kérhető még A monostor gyermekei (The Next Guardian) című bhutáni-magyar-holland dokumentumfilm, Bogdán Árpád Genezis című filmje, valamint az Így csajozz egy földönkívülivel (How to Talk to Girls at Parties) című angol-amerikai vígjáték, amelyben Nicole Kidman őrült punkként, Elle Fanning pedig elragadó űrlényként jelenik meg.

A forgalmazó a moziélmény mellé izgalmas beszélgetéseket is ígér alkotókkal és szakértőkkel.

A vetítési feltételek:

  • Elmúltál 18 éves.
  • Kölcsöndíjszerződést kötsz a film alternatív terjesztőjével.
  • Vállalod, hogy február 1. és 10. között az alternatív terjesztővel előre egyeztetett napon és időpontban tartod meg a vetítést.
  • A vetítési helyszínen rajtad és segítőtársadon kívül legalább 20 fizető nézőnek biztosítasz kényelmes filmnézési lehetőséget, vagy kisebb helyszín és/vagy alacsonyabb létszám esetén kifizeted a 20 főre eső jegybevétel szerinti minimál garanciát.
  • Biztosítod a vetítéstechnikát (projektor, hangrendszer, vászon vagy vetítésre alkalmas falfelület), amely beszerzésében szükség esetén az alternatív terjesztőtől is segítséget kérhetsz.
  • Vendégeid a vetítés kezdetéig megvásárolják a helyszínen a 2000 Ft-os belépőjegyet.

Jelentkezni a soldivisionfilm@gmail.com e-mail címen lehet.

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Szavazó

Ki a kedvenc Napóleonod?

Friss film és sorozat