Folytatódhat az Avatar sequel forgatása Új-Zélandon Folytatódhat az Avatar sequel forgatása Új-Zélandon

Folytatódhat az Avatar sequel forgatása Új-Zélandon

Jövő héten visszatérnek az új-zélandi helyszínekre az Avatar 2-t forgató filmesek. A munkálatokat március közepén voltak kénytelenek megszakítani, az új koronavírus-járvány miatt.

A hírt Jon Landau producer jelentette be az Instagramon: „Az Avatar-helyszíneink készen állnak – és nem várhatnánk ennél izgatottabban, hogy visszatérjünk Új-Zélandra jövő héten.” A producer megosztott egy képet a filmben szereplő, a forgatásra már előkészített két hajóról is.

A sequel tavaly elkezdett felvételei hol Kumeu szigetén, hol a fővárosban, Wellingtonban zajlottak. Most egyik helyszínen elkezdődnek a munkálatok, miközben a másikon fokozatosan újraépítik a díszletet. A felvételekkel párhuzamosan indulna a tervek szerint az utómunka-csapatok tevékenysége is. Hollywood még nem forgat, így az Avatar új-zélandi folytatása lehet az első nagy produkció, amelyiknek a munkálatai újraindulhatnak – hívja fel a figyelmet a Variety.

James Cameron az év elején arról beszélt, hogy négy folytatást tervez, és elkészült mind a négynek a forgatókönyve. Az Avatar 2 jövő decemberben került volna a mozikba a tervek szerint, a három további filmet pedig egy-egy évvel az előző rész után akarta bemutatni. Ha elkészül, az Avatar 2-ben újra találkozhatunk Sam Worthingtonnal, Zoe Saldanaval és Sigourney Weaverrel, akikhez Kate Winslet, Oona Chaplin és Vin Diesel csatlakozik.

A 2009-ben bemutatott Avatar kilenc Oscar-jelölést kapott, amelyből hármat díjra is váltott a gálaesten. 2,789 milliárd dolláros összbevételével tíz éven át vezette a bevételi toplistát, csak tavaly áprilisban debütált A bosszúállók: Végjáték tudta lekörözni.

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Hans Zimmer-filmzenéd?

Szavazó

Melyik a kedvenc Hans Zimmer-filmzenéd?

Friss film és sorozat