Az Emmy-díjas Gera Marina Miklauzic Bence új tévéfilmjében látható Az Emmy-díjas Gera Marina Miklauzic Bence új tévéfilmjében látható

Az Emmy-díjas Gera Marina Miklauzic Bence új tévéfilmjében látható

December 3-án, a fogyatékos emberek világnapján mutatja be a Duna Televízió Miklauzic Bence új vígjátékát, a Nino bárkáját. A szeretetről és az elfogadásról szóló tévéfilmben az Emmy-díjas Gera Marina játssza az egyik főszerepet.

Miklauzic Bence (A zöld sárkány gyermekei, Parkoló, Barátok közt, Csak színház és más semmi) új filmjének főszereplője Nino, a simlis, ám szerethető étkezdetulajdonos, aki a csőd szélén állva kitalálja, hogy EU-s támogatást szerez, de sehol sem kap segítséget. Egyetlen lehetősége, hogy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztat. A sérült emberekkel palermói pizzériát nyit, a Pizza Gambinót. Azt hazudja, hogy a személyzet egy palermói család, különös, bizarr szokásokkal, gesztusokkal, „a szicíliaiak mind bolondok egy kicsit!” felkiáltásokkal. Hála a memóriazavaros séf remek pizzájának, hamarosan kialakul a törzsközönség, beindul az üzlet, és Nino is kezdi másként látni a világot.

A Duna Televízióban december 3-án magyarországi idő szerint 22:30-tól sugárzott filmben Gera Marina, Znamenák István, Cserna Antal, Bartsch Kata, Baki Dániel és Molnár Áron játssza a főszerepeket. A forgatókönyvet Maruszki Balázs (A zöld sárkány gyermekei, Pécsi szál) írta, a producerek Csincsi Zoltán és Kriskó László, az operatőr Seregi László.

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat