Animációs kritikaíró versenyt hirdet a KAFF és a Dot & Line Animációs kritikaíró versenyt hirdet a KAFF és a Dot & Line

Animációs kritikaíró versenyt hirdet a KAFF és a Dot & Line

Közös kritikaíró pályázatot hirdet 30 év alatti fiatalok részére a Dot & Line animációs blog és a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF).

A tizennegyedik Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) magyar versenyprogramjának rövid- és diákfilmjeiről, valamint sorozatepizódjairól, illetve a párhuzamosan futó Európai Játékfilm és Tv-Film Fesztivál sorozatairól és speciáljairól várnak írásokat. A választható filmcímek ezen és ezen a linken érhetők el, megtekintőt biztosítanak hozzájuk.

A versenyen díjakat is osztanak: az első három helyezett 150 ezer, 100 ezer, illetve 50 ezer forintos pénzjutalomban részesül és meghívást kap a fesztivál június 22-ei díjátadójára.

Lidérc úr

A kritikaíró verseny zsűritagjai Herczeg Zsófi, a Dot & Line alapító-szerkesztője, a Friss Hús Budapest animációs program koordinátora, Kránicz Bence, a Filmvilág, a Prizma és a 24.hu filmkritikusa, a Filmvilág képregényrovatának szerkesztője és Soós Tamás, a VOX, a Filmvilág, a Filmtett, a Recorder és a Revizor filmkritikusa.

Az írások terjedelme 2000-4500 karakter. Egy pályázó több kritikát is küldhet, de ez önmagában nem jelent kedvezőbb elbírálást. A beküldési határidő június 12. Jelentkezni a kaff.hungary@gmail.com e-mail címen lehet megjelölve, hogy mely alkotás(ok)ról küldjenek megtekintőt. A kész pályaműveket ugyanerre a címre várják a szervezők.

(közlemény)

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Friss film és sorozat