2025-ben jön az új Jurassic World 2025-ben jön az új Jurassic World

2025-ben jön az új Jurassic World

A John Wick és az Atomszőke (Atomic Blonde) rendezője, David Leitch lehet a rendező.

A Universal stúdió 2025. július 2-ára időzítette a Jurassic World franchise közvetkező részének a bemutatóját, és  David Leitch-csel tárgyal a rendezésről.

A forgatókönyvet David Koepp írja, aki többek közt az eredeti, 1993-as Jurassic Park és 1997-ben bemutatott folytatása, Az elveszett világ: Jurassic Park (The Lost World: Jurassic Park) forgatókönyvét is jegyezte. Az 1993-as első film rendezője, Steven Spielberg executive producerként vesz részt a munkálatokban.

Az új projekttel új történetszál is indul a franchise-on belül – tudta meg a Variety, bár nem sikerült kiderítenie, hogy az új folytatás a korábbi színészekkel, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern vagy Jeff Goldblum visszatérésével folytatódik-e majd.

A hat filmet magába foglaló franchise 1993 óta összesen több mint 6 millárd dolláros bevételt könyvelhetett el, legutóbbi darabja, a 2022-ben bemutatott Jurassic World: Világuralom (Jurassic World: Dominion) maga is átlépte az egymillárdos bevételi küszöböt.

Három T-Rex egy Trabantban – Colin Trevorrow: Jurassic World: Dominion / Jurassic World: Világuralom

2022. június 10.

Hatodik részéhez érkezett A Dínós Filmszéria: a klasszikus trilógia után immár a Jurassic World-sorozat is háromrészesre duzzadt. A Világuralom a maga módján igencsak ambíciózus produkció, hiszen összehozza a két filmtrilógia szereplőit egyetlen, két és fél órás dinókaland erejéig, ez a sokat akarás viszont a film kárára válik.

Olvasd tovább  

 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc ezredforduló utáni westernfilmed?

Friss film és sorozat