HD utómunka stúdió nyílt Budapesten HD utómunka stúdió nyílt Budapesten

HD utómunka stúdió nyílt Budapesten

A Mesharray Digitális Média Iskola OKJ-s (Országos Képzési Jegyzék) felnőttképzési rendszerben oktatja a számítógépes grafika területén alkalmazott szoftverek használatát.

Az iskola sajtótájékoztatót tartott, ennek apropója a DELL-lel kötött stratégiai megállapodásuk, amelynek köszönhetően megnyitotta kapuit az intézmény DELL számítógépekkel felszerelt HD tanterme, amely a 3D animációs és filmutómunka-képzéseknek ad majd otthont – jelentette a film.hu.

Az iskola 1999-ben, Studio21 néven szervezte meg első hivatalos grafikai kurzusát. Az akkor még külvárosi helyszínen működő oktatóközpont mára a Nyugati térre költözött, és Magyarország legnagyobb számítógépes grafikát oktató intézményévé nőtte ki magát.

A Mesharray Digitális Média Iskolában többek között 3D animációt, digitális filmutómunkát, játékfejlesztést és digitális látványtervezést tanulhatnak a leendő grafikusok, de a hobbifotósok is elsajátíthatják néhány hét alatt, hogyan tudnak elbaltázott fényképükből mesterművet alkotni a Photoshop segítségével. Az adott képzés sikeres elvégzése esetén a hallgatók nemzetközi oklevelet kapnak, így nemcsak a digitális, hanem a való világban is számtalan területen kamatoztathatják a megszerzett tudást.

A tanfolyamok közt található 22 órás és 220 órás is, ennek függvényében alakul a tandíj, amelynek összege 70–500 000 forint között mozog, amelyből a visszajáró hallgatók kedvezményt kapnak.

További információk az iskoláról és a képzésekről a Mesharray Digitális Média Iskola honlapján.

Címkék

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat