Kaszkadőrnapok az etyeki Korda Filmparkban a pincefesztivál idején Kaszkadőrnapok az etyeki Korda Filmparkban a pincefesztivál idején

Kaszkadőrnapok az etyeki Korda Filmparkban a pincefesztivál idején

Kaszkadőr bemutatókra és interaktív programra várja a közönséget az etyeki Korda Stúdión belül működő filmpark május 19-én és 20-án, a pincefesztivál idején.

Somkuti András, a Korda Filmközpont ügyvezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kaszkadőrök lovas, jelmezes jeleneteket mutatnak majd be a Borgiák című tévésorozat reneszánsz díszletében, „belakják” a Hellboy 2 című hollywoodi produkció New York-i díszletutcáját is. Gulyás Kiss Zoltán, a Magyar Kaszkadőr Szövetség elnöke és csapata tréninget is tart a vállalkozó kedvűeknek.

A filmes tematikus park márciusban érdekes interaktív programmal bővítette szolgáltatásait és bevonja a látogatókat a filmkészítés egyes gyártási folyamataiba.

Erre lehetőséget teremtenek a májusi rendezvény idején is. Rövid játékfilmet készítenek és a látogatók előzetes bejelentkezés alapján bekerülhetnek a Filmbuilding program egy-egy 10-–15 fős stábjába. Megismerhetik a forgatások hangulatát, a színészek és a filmet készítő csapat tagjainak munkáját.

Az öt éve működő Korda Stúdió számos produkció forgatásának adott helyet. Ott forgott többek között a Borgiák című tévésorozat két évada, ott készült a Pokolfajzat 2 – Az Aranyhadsereg, a Kaméleon és a Valami Amerika 2 című játékfilm, továbbá Az idők végezetéig és A katedrális című tévésorozat folytatása, valamint számos magyar és külföldi videoklip és reklámfilm.

A stúdió tavaly nyitotta meg a filmgyártás iránt érdeklődő közönség előtt a Korda Filmparkot, Európa egyetlen filmes tematikus parkját, ahol nemcsak látványosságot kínálnak a közönségnek, hanem a filmgyártás folyamatába is bevonják az érdeklődőket.

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat