Kolozsváron is Anim'est Kolozsváron is Anim'est

Kolozsváron is Anim'est

Az Anim'est Nemzetközi Animációs Filmfesztivál október 23. és 25. között Kolozsváron is szervez vetítéseket. Az érdeklődők a Győzelem / Victoria moziban hét nagyjátékfilmet és több kisjátékfilmet is megtekinthetnek, melyeket a szervezők a bukaresti fesztivál hivatalos mezőnyéből válogattak össze.

Az Anim'est Nemzetközi Animációs Filmfesztivál több mint napi 15 000 nézőt vonzott a bukaresti mozikba, ezért a szervezők úgy gondolták, hogy a kolozsvári érdeklődők számára is összeállítanak egy minifesztivált. A válogatásból nem hiányozhat a két díjnyertes román alkotás sem (a Copacul urban / Urban Tree Vali Chincişan rendezésében és a Zgomot alb / White Noise Marius Pandele rendezésében), melyek október 23-án, pénteken este 8 órától lesznek láthatóak.

Anim'est

Ezenkívül olyan kultfilmeket is vetítenek, mint Hayao Miyazaki Nauszika – A szél harcosai / Nausicaä of the Valley of the Winds és A vándorló palota / Howl's Moving Castle című alkotásai. A fiatalabbakat a szervezők Robert Crombie legújabb Svejk-feldolgozásával, a Good Soldier Shweik-kel, valamint Jacques Rémy Girerd Mia és Migou című meséjével várják.

A kolozsvári Anim'est vetítéseire a belépő filmenként 9 lejbe kerül, míg diákoknak és nyugdíjasoknak 6 lejbe. A jegyeket a vetítés napján lehet megvásárolni a Győzelem mozi jegypénztáránál. A vetítések részletes programja itt olvasható.

Címkék

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat