Kenyeres Bálint rövidfilmje Amerikában és Párizsban Kenyeres Bálint rövidfilmje Amerikában és Párizsban

Kenyeres Bálint rövidfilmje Amerikában és Párizsban

New York, Hamptons, Chicago – A repülés története rangos amerikai filmfesztiválokra kapott meghívást. Kenyeres Bálint rövidfilmjét a hétvégén a párizsi Forum des images is műsorra tűzi, mely a francia főváros nagy presztízsnek örvendő vetítőhelye.

Kenyeres Bálint A repülés története című rövidfilmjét a legfontosabb amerikai filmfesztiválok mutatják be az elkövetkezendő hetekben. A magyar-francia koprodukcióban készült alkotást műsorra tűzi a 47. New York-i Filmfesztivál. Amerika kulturális fellegvárában, a New York-i Lincoln Centerben megrendezendő filmszemlén az év legfontosabbnak ítélt mozgóképei között mutatják be szeptember 26-án Kenyeres Bálint rendezését.

Kenyeres Bálint: A repülés története

A New York-i bemutatót követően Hamptonsban is látható lesz az Európa Filmdíjas magyar rendező (Before Dawn, 2006) legutóbbi munkája. A Hamptonsi Filmfesztivál október 8-án kezdődik, és idei életműdíjával Sharon Stone filmcsillagot méltatja. Majd A repülés története egyesült államokbeli körútja a rangos Chicagói Filmfesztiválon folytatódik, ahol a versenyprogramba kapott meghívást.

Az amerikai fesztiválszereplésekkel párhuzamosan a párizsi Forum des images is műsorra tűzi Kenyeres Bálint filmjét, ami francia főváros nagy presztízsű filmfórumában szeptember 25-én lesz látható.

Címkék

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Na de mi van akkor, ha megígérjük, hogy legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, és mindegyik hasznos lesz?

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Hans Zimmer-filmzenéd?

Szavazó

Melyik a kedvenc Hans Zimmer-filmzenéd?

Friss film és sorozat