Obi-Wan Kenobi

Színes akciófilm, fantasy, kalandfilm, tévésorozat, 2022

Miközben a Jedi Mester Obi-Wan Kenobi figyel a gyermek Luke Skywalkerre a sivatagos tatooine-i száműzetésében, a Birodalom Jedik után küldött vadászaival is meg kell küzdenie.

A Karantén Zóna

Színes televíziós, thriller, 78 perc, 2022

A saját otthonát mindenki biztonságosnak hiszi, viszont különös jelenségek helyszíne lesz, A Karantén Zónában. A képzelet és a valóság határai elmosódnak és az önismeret szolgálatába állnak. A szereplők szembesülnek a virtualitás magányosságával, a párkapcsolatok illúzióival, hogy mit művel a bezártság az emberi testtel, vagy milyen kihívások rejlenek a digitális oktatásban és az idős rokonok kényszerű ápolásában. Az elszigeteltség és a kilátástalanság minden esetben misztikus megoldásokat szül a kialakult helyzetben.

Luzifer

Színes filmdráma, horror, 103 perc, 2021

Egy értelmi fogyatékos ember az anyjával éldegél békességben a hegyekben, aztán egyszer drónok jelennek meg az égen...

Il buco

Színes filmdráma, 93 perc, 2022

A 60-as évek elején egy csapat fiatal barlangász a Calabriai-fennsík barlangjait kutatja. Eljutnak a világ egyik legmélyebb barlangjába is, 7000 m-re a földfelszín alá.

Flux Gourmet

Színes horror, vígjáték

Egy kulináris teljesítményekre összpontosító intézetben egy kis közösség hatalmi harcokba, alkotói bosszúhadjáratba és emésztőrendszeri problémákba keveredik.

Godland

Színes filmdráma, 138 perc, 2022

Valamikor a 19. század végén egy fiatal dán pap Izlandra utazik, hogy templomot építsen és az embereket fényképezze. Csakhogy minél mélyebben hatol a tájba, annál inkább eltér a küldetésétől és az erkölcseitől.

Vortex

Színes filmdráma, 142 perc, 2021

„Az élet egy olyan buli, ami hamarosan véget ér, hogy aztán örökre elfelejtődjön.” A filmbeli öregedő pár élete egyre nehezebb a demencia miatt.

Rimini

vígjáték, 114 perc, 2022

Richie Bravo, a jobb napokat is látott énekes tengődése Riminiben.

Szűrő
Műfajok
Kiemelt kategóriák

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat