Zágoni Bálint

Zágoni Bálint

Filmjei a Filmtetten

Minefield's Night

Színes kisjátékfilm, 28 perc, 2023
Producer

Titokzatos külföldi pár érkezik a csendes erdélyi faluba. Christopher Minefield és Patricia Lansky eleganciájukkal és visszafogottságukkal hívják fel magukra a figyelmet. Amikor a helyi lelkész lánya rosszul lesz, az orvos Christophert hívják segítségül. A magára maradt Patricia a szálloda kertészével tölt egy romantikus délutánt. Ennek nemcsak a pár, hanem a szálloda lakóinak és a falu életében is bel [...]

Operatőri etűd 2023

Színes kisjátékfilm, 4 perc, 2023
Producer

A madarak az évek alatt hozzászoktak a mozdulatlan szalmabábuk jelenlétéhez a földeken, ezért a három nővér nem bízza a véletlenre a termény sorsát.

Tündérpiknik

Színes kisjátékfilm, 12 perc, 2023
Producer

Miközben Lilla már úton van saját meglepetésszülinapjára, legjobb barátnője, Kata, egy szívhez szóló ajándék reményében még egyszer utoljára megpróbálja összeszedni közös barátaikat, hogy aztán megértse, miért fontosabb egy felköszöntéssel járó lóti-futi a holdra repülésnél.

Szonjarebeka

Színes kisjátékfilm, 14 perc, 2023
Producer

A felnőttkort érintő Szonja és Rebeka nagymamája falusi házában kénytelen tűrni szüleik rendszeres vitáit. A feszült állapot közepette Rebeka egy régi fényképet talál, és hirtelen eldönti, hogy a Szent Iván napi, falubéli rituálét mindenképpen ki akarja próbálni.

Jobb levegő

Színes kisjátékfilm, 13 perc, 2023
Producer

Judit egy húszas évei végén járó fiatal nő, aki évek óta a filmesként dolgozik, de nem teljesülnek a vágyai, ezért úgy dönt, hogy hazaköltözik a szülőfalujába. Az otthon nyugalom és újrakezdés, ugyanakkor a kudarccal és a jelennel való szembenézés is. A fiatal felnőtt korát nagyvárosban töltő lány teljesen más élethelyzetből érkezik, mint falubeli barátai, ez a két vil [...]

Füstös, de nem rossz

Színes kisjátékfilm, 15 perc, 2023
Producer

Fullasztó nyári meleg van az időtlen kis faluban, Panni és Janka nem fürdött napok óta. Vedrekkel cipelnek vizet, hogy le tudjanak mosdani, és közben pálinkát isznak. Valami olyan idill ez, ami jó lenne, ha tarthatna – ha lenne még a nyárból... 

The Bud, the Hill And the Dice

Színes animációs sorozat, 2 perc, 2023
Producer

Egy vándor érkezik a kisváros kocsmájába. Ott párbajra hívják ki, a tét az életnél is fontosabb arany. Vajon kinek az oldalára áll majd a szerencse?

Purple Yarn

Színes animációs film, 2 perc, 2023
Producer

Egy kiscica játszik a kedvenc gombolyagjával. Eleinte még visszafogott, de fokozatosan eldurvul a játékharc kettejük között, míg a gazdi segítségére nem lesz szükség a játék folytatásához.

Silhouette

Színes animációs film, 4 perc, 2023
Producer

Egy csintalan kisfiú árnyéka életre kelt, és mindenféle rosszaságot csinál maga körül. A kisfiú végül rájön, hogy nem csak neki van árnyéka.

Zágoni Bálint

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat