Manolo Solo

Filmjei a Filmtetten

Close Your Eyes

Színes filmdráma, 169 perc, 2023
Szereplő

Egy híres spanyol színész filmforgatás közben nyomtalanul eltűnik. Habár a holttestét soha nem találják meg, a rendőrség arra a következtetésre jut, hogy tragikus balesetet szenvedett a tenger melletti sziklaszirtnél. Sok évvel később a rejtély egy televíziós műsor által újból felszínre kerül, mely korábban sosem látott felvételeket mutat a színész utolsó jeleneteiről.

Elolvasom a kritikát

Út a díjesőig

Színes filmdráma, vígjáték, 144 perc, 2022
Szereplő

A milliárdos vállalkozónak zseniális ötlete támad, hogy neve az örökkévalóságig fennmaradjon: korszakalkotó filmet készít.

Elolvasom a kritikát

A jó főnök

Színes filmdráma, vígjáték, 120 perc, 2021
Szereplő

Blanco, egy gyár karizmatikus, de kontrollmániás főnöke mindent megtesz, hogy megvédje a maga alkotta világot és a felesége előtt titokban tartsa gyakornokaival folytatott viszonyait.

Elolvasom a kritikát

30 ezüst

Színes fantasy, horror, tévésorozat, 8 perc, 2020
Szereplő

A 30 ezüstben az elismert rendező, Álex de la Iglesia egy olyan világba kalauzol, amelyben semmi sem az, aminek látszik és senkiben sem bízhatunk. Vergara atya (Eduard Fernández alakításában) egy személyben ördögűző, bokszoló és ex-fegyenc, akit az egyház száműz, hogy egy vidéki spanyol városkában legyen pap. Felejteni akar és abban bízik, hogy őt is elfelejtik, azonban az ellenségei hamar rátalálnak. Miután furcsa esem [...]

Elolvasom a kritikát

A Faun labirintusa

Színes filmdráma, fantasy, thriller, 119 perc, 2006
Szereplő

Spanyolország, 1944. A polgárháború véget ért, de a hegyekben még harcolnak a gerillák. Carmen (Ariadna Gil) kislányával, Oféliával (Ivana Baquero) új férjéhez, a hideg, kegyetlen és autoriter Vidal (Sergi López) kapitányhoz költözik, aki Franco seregében szolgál. Ofélia nem szenvedheti az új életét, így a ház mögött felfedezett rejtélyes labirintusba menekül. Pán - védelmezője és vezetője - [...]

Kapcsolódó cikkek:

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat