Dan Mazer

Filmjei a Filmtetten

Borat Subsequent Moviefilm

Színes vígjáték, 95 perc, 2020
Forgatókönyvíró

Boratot ismét az USA-ba küldik, hogy egy sztármajmot ajándékozzon az alelnöknek, elnyerve ezáltal az Amerikát megint széppé tevő McDonald Trump haverságát Kazahsztán számára.

Elolvasom a kritikát

Who Is America?

Színes filmszatíra, tévésorozat, vígjáték, 26 perc, 2018
Rendező

Sacha Baron Cohen átverős politikai szatírája, amiben különböző szerepekbe bújva állít pellengérre egy-egy személyiséget, intézményt, társadalmi vonást vagy szokást.

Elolvasom a kritikát

Hivatali karácsony

Színes vígjáték, 105 perc, 2016
Író

Mikor úgy tűnik, hogy ügyvezető igazgató nővére elbocsájtja az egész osztályt, Clay úgy dönt, hogy egy felejthetetlen karácsonyi partit szervez, amivel a célja egy újabb üzletfél meggyőzése, és így még a részleg munkáját is megmentheti. Csakhogy a buli kezd kicsúszni az irányításuk alól.

Elolvasom a kritikát

Nagyfater elszabadul

Színes vígjáték, 102 perc, 2016
Rendező

Az esküvőjére készülő Jason nyakába akaszkodik kéjenc, ex-katona nagyapja, hogy elfurikázza Daytona Beachre, ahol tombolnak a tavaszi szüneti bulik.

Elolvasom a kritikát

Az a bizonyos első év

Színes vígjáték, romantikus, 97 perc, 2013
Rendező, Forgatókönyvíró

Egy pár első házasévének viszontagságai.

Brüno

Színes vígjáték, 83 perc, 2009
Forgatókönyvíró, Producer

Borat, Ali G, azaz Sacha Baron Cohen újra a filmvásznon! Az amerikaiakat különösen előszeretettel megbotránkoztató színész ezúttal Brünot, egy osztrák homoszexuális divatmániás riportert alakít, aki célba veszi Amerikát, hogy ismét bolondot csináljon mindenkiből, aki az útjába kerül. Sokkoló jelenetek, hihetetlen viccek, vulgáris párbeszédek jellemzik a filmet, Sacha Baron Cohen-től már jól megszokott módon. Aki szerette [...]

Elolvasom a kritikát

Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika

Színes vígjáték, 84 perc, 2006
Forgatókönyvíró

Borat őrült. Borat elviselhetetlen, tolakodó, buta és nagyképű. Helyesbítünk: Borat szép, férfias, büszke, szexuális teljesítőképessége irigylésre méltó, és tombol benne a tudásvágy. A Kazah Kulturális Minisztérium egyik alkalmazottjáról a helybéli hivatalnokok elhiszik, hogy tud angolul, és Amerikába küldik. Abban bíznak, hogy népük hű fia kiszagolja, mi hiányzik még náluk a határtalan jóléthez [...]

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat