Címke: orális szex

Nyalni vagy nem nyalni – Hősök, maffiózók, orális szex

2021. július 20. – írta

[Esszépályázat 2021 – 2. hely] A nyugati keresztény kultúrkör orális szexhez, pláne a nők orális kielégítéséhez való viszonya komoly változásokon esett át az elmúlt évezredekben. A megelőző évtizedekben természetesen a pornóipar, valamint a film- és sorozatipar is jelentősen formálta a közvéleményt e kérdésben. Ám egy közelmúltbeli példa alapján úgy tűnik, máig komoly vitákat tud generálni, ha egy-egy férfi szereplő orálisan kényeztet egy női karaktert.

Meryl Streep és az orális szex – David Frankel: Hope Springs / Amit még mindig tudni akarsz a szexről

2012. augusztus 15. – írta

Amit még mindig tudni akarsz a szexről – azt most megtudhatod a 63 éves Meryl Streeptől és a 65 éves Tommy Lee Jonestól. Nem vagyok egy marketingszakember, de hogy ez a magyar cím nagyon mellément, az biztos. Már csak azért is, mert fiatalos(nak szánt) hangzásával pont a célcsoportot riasztja el a mozitermektől: az 50 feletti nőket. Nekik ez a film talán maga lesz a szentírás, mindenki másnak viszont 100 perces türelempróba.

Övön aluli csókok

2007. május 15. – írta

Azt már a ókoriak is tudták, hogy csókot nem csak szájra lehet adni. A filmművészetnek röpke száztíz éve alatt kicsiben kellett befutnia azt a távot, amit a szerelem kultúrtörténete is lassan érlelt meg.

Diploma előtt – Alfonso Cuarón: Y tu mamá también / Anyádat is

2003. január 15. – írta

Haverok, buli, tequila – úgy tűnik, minden együtt van egy nagysikerű tinivígjátékhoz. A film naturális poénjai és a rendező hollywoodi múltja ellenére azonban az Anyádat is nem az Amerikai pite hagyományait követi: a mexikói fiatalok a Mennyek Kapujához igyekeznek. Egy hollywoodi szuperprodukció, a Szép remények megrendezése a szerzői életrajzban és a film címe is könnyed szórakozást, laza poénokat ígér. Már a nyitány sokat sejtető: fiatal fiú döngeti barátnőjét, mielőtt az olaszországi vakációra megy és megcsalja mindenféle Luigikkal. Majd néhány fingós-böfögős poén és spangliszívás következik, de a komédiának hamarosan vége szakad.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Hans Zimmer-filmzenéd?

Szavazó

Melyik a kedvenc Hans Zimmer-filmzenéd?

Friss film és sorozat