Címke: magyar népmesék

Befejeződött a Magyar népmesék című rajzfilmsorozat

2011. december 19. – írta

A 35 éve készülő Magyar népmesék című rajzfilmsorozat utolsó 11 részét december 23-ával kezdődően, esti meseként tűzte műsorára az m2 tévécsatorna. Az eredeti gyűjtések alapján készült animációsfilm-sorozatban bemutatott részek száma így 100-ra bővül.

Mesekoncert a Puskin moziban

2011. november 25. – írta

Egyedülálló mesekoncertet szervez a Budapest Film Zrt. december 11-én és 30-án a Puskin moziban. A Zakatoló Zenemoziban újraértelmeződnek a jól ismert rajzfilmek és diafilmek, élőzenével kiegészülve jelennek meg a vásznon.

78 perc gyerekkor karácsonyra – Kecskeméti gyermekfilmek DVD-n

2008. december 26. – írta

Valószínűleg nem szorul külön bemutatásra a Vízipók-csodapók, Leó és Fred, vagy a Magyar népmesék. A Kecskeméti Rajzfilmstúdió ezúttal egy gyerekeket és felnőtteket egyaránt megszólító válogatás DVD-vel jelentkezik. A Négyszögletű Kerek Erdő – Szörnyeteg Lajos jaj de álmos és más mesék című összeállítással betekintést nyerhetünk a stúdió színvonalas munkájába.

Horváth Mária rajzfilmje Chicagóban

2008. november 6. – írta

Horváth Mária a Magyar népmesék sorozat Hogyan telt a gyermekkorom című epizódjáért a 25. chicagói gyerekfilmfesztiválon a legjobb televíziós program díját nyerte el – közölte a Filmunió.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat