Címke: los angeles

Jean Smart feltámadása és tündöklése – Paul W. Downs, Lucia Aniello, Jen Statsky: Hacks

2021. augusztus 8. – írta

A showbiznisz világa évtizedek óta kiapadhatatlan kútként táplálja a sorozatkészítők fantáziáját. A Seinfeldtől a BoJack Horsemanen át egészen a Netflixen tavaly debütált Hollywoodig számos sorozat kontextusa ez az egyszerre csillogó és végtelenül magányos szakma, és pont ez a kettőség az, ami több évadon át odaragasztja a nézőt a képernyő elé. A Broad City producerei is az ebből fakadó bizonyossággal mehettek neki az HBO Max megbízásából készült, stand-up komikus-forgatókönyvíró viszonyt bemutató sorozatnak. A Hacks első évada alapján pedig nemcsak túlszárnyalták önmagukat, hanem egy legendát is sikerült feléleszteniük.

Jó zsaru/rossz zsaru/ork zsaru – David Ayer: Bright

2018. február 8. – írta

A Bright első teaserét majdnem kereken egy éve láthattuk és akkor nagyon úgy tűnt, hogy a Netflix végre be tud törni az egész estés filmek piacára. Ha mást nem is, legalább egy tökös fantasy-akciófilmet mindenképp elvártunk azok után, hogy az LAPD-egyenruhás Will Smith egy rohadt nagy pallost tart a kezében, egy kapucnis ork shotgunnal egyenesen belelő a kamerába, miközben Woodie Guthrie arról énekel, hogy ez a föld a tiéd és az enyém – mi rossz történhet? Hát, ahogy az lenni szokott, elég sok minden.

Másfél óra elrabolva – Olivier Megaton: Taken 3 / Elrabolva 3.

2015. január 13. – írta

Valószínűleg minden mozinéző tudja már, hogy nem kell sokra számítani egy (nem sorozatnak tervezett) film harmadik részétől: az első részben működő receptet részről részre kicsit feltuningolva megismételjük a második és harmadik részekben, fokozatosan elhasználva, hitetlenenítve az első rész eredeti ötletét. Ezen logika alapján nem lehetett sokat várni az Elrabolva 3-tól, de Megatonnak valahogy még az alig-elvárást is sikerül teljesen alulmúlnia.

Azért is díjazták Az Argo akciót, mert Los Angelesben forgott

2013. február 21. – írta

Los Angeles városa a Warner Bros. Entertainmentnek ítélte a 2013-as Made in Hollywood díjat, amiért a film nagy részét Los Angelesben forgatták. A díjat csütörtökön adja át a városi tanács egyik tagja, Tom LaBonge. A díjat tavaly A némafilmes nyerte el. Ez Az Argo akció 44. díja, és az Oscar-gála még hátravan.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik zenész életéből néznél biopicet?

Szavazó

Melyik zenész életéből néznél biopicet?

Friss film és sorozat