Címke: kritikaíró pályázat

A Filmtett kritikaíró pályázatot hirdet

2017. január 16. – írta

Felháborított egy film? Letaglózott a szépségével? Untad? Igen hamar véget ért? Zseniálisak a színészek? Bravúros a szerkezete? Egyszerűen kikívánkozik belőled a véleményed? Ne a Facebookra írd, hanem küldd el nekünk és nyerj!

Animációs pályázat főiskolásoknak és egyetemistáknak

2013. április 29. – írta

A Prizma filmművészeti folyóirat és a június 19. és 23. között megrendezésre kerülő Kecskeméti Animációs Filmfesztivál közös filmszakíró pályázatot hirdet főiskolás és egyetemista hallgatók részére. A pályázatra a KAFF idei programjába került európai egész estés és tévéfilmjeiről írt ajánlókat, kritikákat, tanulmányokat, esszéket vagy az egyes filmekhez kapcsolódó interjúkat várnak.

A kritikaíró verseny győztesei

2008. október 20. – írta

Végre megvannak a kritikaíró versenyünk győztesei. A cseppet sem könnyű választás elé állított zsűri végül az alább felsorolt kritikákat találta a legjobbnak.

Ti, élők! – Roy Andersson: Du Levande / Te, aki élsz

2008. október 11. – írta

[kritikaíró pályázat] Előre kell bocsátanom, hogy én nem tartozom azon keménykötésű skandináv művészfilmeket kedvelők hermetikusan zárt táborába, akik kizárólag vasárnapi ünneplőben hajlandóak áldozni az árnyak oltárán, s akik az obskurus és komoly fogalmi zavarokban tobzódó képsoroknak a legájtatosabb képpel lendülnek a nyomába.

Friss film és sorozat

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Szavazó

Ki a kedvenc Jedi lovagod?

Friss film és sorozat