Címke: james gunn

Kirúgta James Gunnt a Disney

2018. július 21. – írta

Nemi erőszakkal és pedofíliával kapcsolatos viccei miatt nem James Gunn lesz A galaxis őrzői vol. 3. (Guardians of the Galaxy Vol. 3) rendezője, jelentette be a Disney a San Diego-i Comic-Conon.

A galaxis visszavág – James Gunn: Guardians of the Galaxy Vol. 2 / A galaxis őrzői vol. 2.

2017. május 8. – írta

Közeleg a nyár – amellett, hogy a hőmérséklet is emelkedik, ezt onnan is érezhetjük, hogy befutott a mozikba az első igazi nyári popcorn-etető blockbuster, természetesen ezúttal is a Marvel jóvoltából, ennél jobb felütéssel azonban talán nem is kezdődhetne a kasszasikerre utazó filmek szezonja, a galaxis őrzőinek második kalandja (kötete, albuma) ugyanis talán az eddigi legkönnyedebbre, legbefogadhatóbbra sikerült képregényfilm, ami szerencsére teljesen tisztában van vele, hogy mi is ő...

Frank D’Arbo a világ ellen – James Gunn: Super

2011. augusztus 22. – írta

Elavult képzetnek tűnik, hogy a szuperhős nem lehet más, csak kigyúrt testű és mélyen elhivatott polgárőr. Míg Hollywood a nagybecsű történetek drámai gyökereit nyiszálja, és igyekszik gyermekbaráttá tenni marcona igazságosztóit, addig a függetlenek világában már a kockásinges-bakancsos kisember ölti magára házilag varrt maskaráját, hogy önös érdekből üzenjen hadat a szervezett bűnözésnek. 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc Cronenberg-filmed?

Friss film és sorozat