Címke: primanima

Július végéig várja a nevezéseket a Primanima

2019. július 11. – írta

A 2019-ben október 30. és november 2. között nyolcadik alkalommal megrendezett Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztiválon pályakezdő alkotók mutathatják be legfrissebb munkáikat. A budaörsi szemlére július 31-ig lehet nevezni.

Éld túl az életet animációval! Közeledik a Primanima

2018. október 12. – írta

Október 24. és 27. között hetedszer rendezik meg a pályájuk elején álló fiatal animációsfilm-alkotók munkáit szemléző budaörsi Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivált. Öt erdélyi helyszínen lesz gyerekfilm-vetítés idén is.

Így főzték idén a Primanimát

2017. október 24. – írta

Budaörsön nagy élet volt! A város október 18. és 21. között már hatodik alkalommal volt helyszíne a színvonalas nemzetközi elsőfilmes animációs fesztiválnak, a Primanimának, ahol nemcsak az animáció szakértő szerelmesei, de gyerekek, egyetemisták és az odatévedt, laikus nézők is jól érezhették magukat. Egy igazán barátságos fesztiválról van szó, ahol az ember nagyon hamar otthon tudja érezni magát. Elképzelhető, hogy esetemben erre az is ráerősíthet, hogy három éve járok a Primanimára, de az is, hogy a fesztiválon szinte minden „szerepkörben” jelen voltak erdélyiek.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik zenész életéből néznél biopicet?

Szavazó

Melyik zenész életéből néznél biopicet?

Friss film és sorozat