Címke: halálhír

Elhunyt John Hughes

2009. augusztus 7. – írta

59 éves korában, egy szívrohamot követően váratlanul elhunyt John Hughes amerikai forgatókönyvíró-rendező, olyan filmek alkotója, mint a Tizenhat szál gyertya, a Nulladik óra, a Meglógtam a Ferrarival vagy a Huncutka.

Meghalt Farrah Fawcett

2009. június 26. – írta

Helyi idő szerint csütörtök reggel a Santa Monica-i St. John’s Kórházban, 62 éves korában rákban elhunyt Farrah Fawcett hatszoros Golden Globe-jelölt színésznő, Charlie egyik angyala, a hetvenes évek ikonja – tájékoztatott az EST.hu.

Meghalt David Carradine

2009. június 5. – írta

Holtan találták csütörtök reggel bangkoki hotelszobájában David Carradine 72 éves amerikai színészt, a Kill Bill sztárját. A művész azért tartózkodott Bangkokban, mert éppen ott forgatta Stretch című filmjét.

Elhunyt Millvina Dean, a Titanic utolsó túlélője

2009. június 1. – írta

A Titanic hajószerencsétlenség utolsó túlélője, Elizabeth Gladys Dean, ismertebb nevén Millvina, 97 évesen hunyt el a Southampton melletti idősek otthonában, ahol nemrég kezdték kezelni Leonardo diCaprio és Kate Winslet támogatásával – írja a The Times.

Elhunyt Herskó Anna

2009. május 8. – írta

88 éves korában, Svédországban, Stockholmban elhunyt Herskó Anna fotós, dokumentumfilmes operatőr – tájékoztatott az EST.hu.

Meghalt J.G. Ballard

2009. április 21. – írta

78 éves korában, hosszan tartó betegséget követően elhunyt J.G. Ballard író, akinek Karambol és A nap birodalma című könyvei alapján kultikus filmek is készültek – írja az EST.hu.

Elhunyt Maurice Jarre

2009. március 30. – írta

Szombatról vasárnapra virradóra, 84 éves korában elhunyt Maurice Jarre francia filmzeneszerző – tájékoztat az MTI.

Elhunyt Natasha Richardson

2009. március 19. – írta

Tegnap éjszaka elhunyt Natasha Richardson. A brit színésznő hétfőn szenvedett ártalmatlannak tűnő síbalesetet, ami után kómába esett, majd szerdán már agyhalott volt – tájékoztatott az Index.

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik filmnek drukkolsz az idei Oscaron?

Szavazó

Melyik filmnek drukkolsz az idei Oscaron?

Friss film és sorozat